Satınal

Referanslarımız

Örnek &Test Site

Hakkımızda, Neden Biz ?

Dernek Nedir? Dernek Nasıl Kurulur?

Dernek Nedir? Dernek Nasıl Kurulur? Dernek Tüzüğü Nasıl Hazırlanır? Kuruluş Sonrası Neler Yapılır? Karar Defteri ve Diğer Defterler Nasıl Tutulur? İlk Genel Kurul Toplantısı Nasıl Yapılır?

Dernek Tüzüğü

Dernek Tüzüğünün İçeriğinde Neler Olmalıdır? Dernek Tüzüğü Nasıl Hazırlanır? Şubeli ve Şubesiz Derneklerin Dernek Tüzükleri farklı mıdır?

Dernekler Yönetmeliği

Dernek Yönetmeliği; bu Yönetmeliğin amacı; dernekler ile kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve bu Yönetmelik kapsamına giren vakıfların tabi olacakları usul ve esasları düzenlemektir.

5253 Dernekler Kanunu

Bu Kanunun amacı; dernekler, dernek şube veya temsilcilikleri, federasyonlar, konfederasyonlar ve yabancı dernekler ile merkezleri yurt dışında bulunan dernek ve vakıf dışındaki kâr amacı gütmeyen kuruluşların Türkiye`deki şube veya temsilciliklerinin yasak ve izne tâbi faaliyetlerini, yükümlülüklerini, denetimlerini ve uygulanacak cezalar ile derneklere ilişkin diğer hususları düzenlemektir.

Kaçırılmayacak KAMPANYA
Fırsat - 1 : 50$'dan Başlayan Yıllık Abonelik Ücreti.
250$ ödeyerek kurulum dahil 5 yıllık satınalabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

Fırsat - 2 : İlk Yıl 85$ Değerinde Yıllık Hosting Hediye
85$ olan standart paket hosting ücreti ilk yıl bizden! Bu fırsatı kaçırmayın!
Fırsat - 3 : İlk Yıl 14$ Değerinde Domain Hediye
Standart paketi satın alan müşterilerimize com,net, org uzantılı alanadları ilk yıl hediye. Bu fırsatı kaçırmayın!

Fırsat - 4 : Dernek SMS Yazılımı Hediye
Kurulum esnasında otomatik yüklenir. Bu fırsatı kaçırmayın!
Fırsat - 5 : Kredi Kartına İle Ödeme İmkanı
Kredi Kartı İle ödeme İmkanı. Bu fırsatı kaçırmayın!

Dernek Nedir?
Dernek Nasıl Kurulur?
Dernek Tüzüğü İçeriği
5253 Dernekler Kanunu

Adres : Armağanevler Mah. Çardak Sok No:29/10 Ümraniye - İSTANBUL   |  Tel : 0216 443 22 41    |  Mail : [email protected]
Copyright © 2004 - 2016 Teknovizyon : Yazılım, E-Ticaret, Mobil Çözümler ve İnternet Teknolojileri. Tüm Hakları Saklıdır.