Satınal

Örnek &Test Site

Hakkımızda, Neden Biz ?

Hakkımızda & Neden Biz ?

2001 yılından beri web tasarımı, web yazılımı projelerini kendi bünyemizde yapıyoruz. 750 den fazla derne ksitesi projesini teslim ettik. Projemiz kendi yazılımımız. Gelişmiş kontrol paneli ile sitenizin her yerine, her şeyine(renk ve tasarım da dahil) müdahale edebilirsiniz. Sürekli yeni modüller ekliyoruz, geliştiriyoruz ve güncelliyoruz. Güncellemeleri tüm müşterilerimize aynı anda ve ücretsiz sunuyoruz. Projenin arkasında işini bilen bir ekip var. Telefon ve mail ile teknik destek veriyoruz.

NEDEN BİZ ?
Alıntı, Çalıntı, Toplama, Bedava Uygulamalarla Ancak Vakit Kaybedersiniz. Onlarca Müşterimizin Kullandığı, Tüm Testlerinin Bittiği, Full Kontrol Panelli Bir Siteniz Olsun..! Sitede Her Türlü Ekleme, Silme, Tasarım/Renk Değişikliğini Yapabilirsiniz ..!

Neden Biz ?
  • Projemiz kendi yazılımımız.
  • Yüksek performanslı ve İstanbul lokasyonlu özel sunucularda yayınlama hizmeti sunuyoruz.
  • Gelişmiş kontrol paneli ile sitenizin her yerine, her şeyine(renk ve tasarım da dahil) müdahale edebilirsiniz.
  • Diğer uygulamalar gibi kategori ve içerik yapısında sınırlama söz konusu değildir.
  • Sürekli yeni modüller ekliyoruz, geliştiriyoruz ve güncelliyoruz.
  • Güncellemeleri tüm müşterilerimize aynı anda ve ücretsiz sunuyoruz.
  • Projenin arkasında işini bilen bir ekip var.
  • Telefon ve mail ile teknik destek veriyoruz.

Kaçırılmayacak KAMPANYA
Fırsat - 1 : 50$'dan Başlayan Yıllık Abonelik Ücreti.
250$ ödeyerek kurulum dahil 5 yıllık satınalabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

Fırsat - 2 : İlk Yıl 85$ Değerinde Yıllık Hosting Hediye
85$ olan standart paket hosting ücreti ilk yıl bizden! Bu fırsatı kaçırmayın!
Fırsat - 3 : İlk Yıl 14$ Değerinde Domain Hediye
Standart paketi satın alan müşterilerimize com,net, org uzantılı alanadları ilk yıl hediye. Bu fırsatı kaçırmayın!

Fırsat - 4 : Dernek SMS Yazılımı Hediye
Kurulum esnasında otomatik yüklenir. Bu fırsatı kaçırmayın!
Fırsat - 5 : Kredi Kartına İle Ödeme İmkanı
Kredi Kartı İle ödeme İmkanı. Bu fırsatı kaçırmayın!

Dernek Nedir?
Dernek Nasıl Kurulur?
Dernek Tüzüğü İçeriği
5253 Dernekler Kanunu

Adres : Armağanevler Mah. Çardak Sok No:29/10 Ümraniye - İSTANBUL   |  Tel : 0216 443 22 41    |  Mail : [email protected]
Copyright © 2004 - 2016 Teknovizyon : Yazılım, E-Ticaret, Mobil Çözümler ve İnternet Teknolojileri. Tüm Hakları Saklıdır.